Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Julegaver til ham, hende & haven

Hvad giver man i år til sin mor, far, bror eller onkel der har alt, også en have. Et højbed til haven – selvfølgelig. Land Højbede er pakket i hvide pap æsker dekoreret med billeder og tekst – lige til at anbringe under juletræet. Højbedene fås i 4 længder 40, 60, 80 og 120 cm.

Højbede er smukke og praktiske alternativer til almindelige bede og velegnet i alle slags haver. Land Højbede er både dekorative, praktiske og en god løsning for planterne, der stortrives med højbedets ideelle, lune vækstbetingelser. Takket være det patenterede samlesystem monteres modulerne med et snuptag til et højbed i lige den form og størrelse, du ønsker dig.

Det er ikke nogen ny ide at dyrke planter i højbede. Teknikken byder på store fordele for planterne, fordi man undgår færdsel på jorden, der ødelægger jordstrukturen, og fordi vintervæden hurtigt dræner væk fra de hævede bede. Men traditionelt har det været en udfordring, der krævede både tid og kræfter, at etablere et højbed. Den tradition har Land Højbede gjort op med. Et opgør der førte til Formland prisen i 2003 for nyt, kreativt nordisk design.

Med Land Højbede får man en væld af muligheder i hænde. Højbedene leveres som moduler, der kan samles i en håndevending i kraft af de enkle samlehængsler. Hængslerne er konstrueret så smart, at de enkelte moduler kan hængsles i forskellige vinkler. Det betyder, at højbedene kan samles som firkanter, trekanter, sekskanter eller aflange.

Skal højbedet anvendes i køkkenhaven til grøntsager, kan Land Højbede danne et større rektangulært eller kvadratisk bed af passende størrelse. Og hvis højbedet skal danne  rammen om krydderurter eller blomster på terrassen, samles et lille, dekorativt højbed – måske trekantet eller sekskantet. Der kan skabes spændende effekter med højbede oven på hinanden, hvor der kan dyrkes i flere højder. Det bliver fantastisk flot med frodige sommerblomster, der vælder ud over kanterne og kan absolut anbefales til jordbærdyrkning, fordi bærerne hæves over jorden, så de ikke tilsmudses.

Samtidig er der to forskellige modeller at vælge imellem. Den ene er udført i rå, ubehandlet jernplade, der får en flot, rusten overflade. Den anden er fremstillet af galvaniseret jern, der bevarer sin blanke overflade og giver en smuk, stilren effekt i haven.

Land Højbede kan købes i internetbutikken www.landhojbede.dk eller bestilles telefonisk på 4029 5999.

Højbede under juletræet
Højbede under juletræet. Land Højbede fås enten i rå ubehandlet jern, som får en flot rusten overflade eller i galvaniseret jern til den stilrene have.

 

 

Højbede under juletræet
Land Højbede er enkle og fleksible at arbejde med. Vi leverer i en flot papæske, som kan lægges lige under juletræet