Højbede i galvaniseret stål

Højbede i galvaniseret stål

Her finder du både vores Land Classic og Land Modern højbede, hver med deres unikke egenskaber

Vælg det helt rigtige materiale

Derfor bør du overveje et højbed

Vi er vilde med højbede, og vi er langt fra de eneste. Højbede er fantastiske at bruge, og vores enkle modulsystem gør det legende let at sammensætte og kombinere og dermed indrette haven præcis som du drømmer om. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan dyrke i disse kasser, som gør det nemt at gøre lidt ekstra ud af havens udseende. Der er noget utrolig hyggeligt ved at have hjemmedyrkede bær og grøntsager i haven, og hvis du også drømmer om at kunne plukke dine egne tomater eller måske grave dine egne kartofler op til aftensmaden, så er det en god grund til at købe et højbed. Med vores stål højbede til haven bliver det også nemt at bevare overblikket, når du planter, da det hjælper til at give en afgræsning mellem de forskellige områder, som du dyrker på. Hvis du dyrker flere forskellige ting i haven, kan det derfor være en fordel at bruge højbede, så du lettere kan adskille de forskellige afgrøder fra hinanden.

Vælg det helt rigtige materiale

Når du skal lave et højbed, er det selvfølgelig en stor fordel, at materialet har en god kvalitet, så det også har en længere levetid. Vil du også gerne have god kvalitet for dine penge, så vil du blive glad for vores stål højbede. Højbede i stål rammes ikke af råd og svamp ligesom højbede i træ, og de får heller ikke nemt skrammer eller grimme mærker. Du skal dog være opmærksom på, at højbede i Cortenstål eller ubehandlet jern/stål, der begge ruster, naturligt vil ruste igennem på et tidspunkt, og at rusten kan afgive farve til underlaget undervejs. Allerlængst levetid får du med bedene i galvaniseret stål, der bevarer den klassiske sølvgrå stålfarve. Uanset om du er til den levende og altid unikke rust patina med de varme rødlige og brune farver eller til det rene og enkle sølvgrå stål look, er et højbed i stål dog en god og holdbar løsning, som i farver og udtryk kan passe ind i de fleste haver, terrasser eller udestuer.

Organisér nemt din have med vores højbede

Organisering af haven er ingen sag, når du benytter dig af højbede. Planter man uden et højbed eller andet til at ramme planterne ind, kan haven hurtigt komme til at se uoverskuelig ud, og det kan være svært at adskille ens bede fra hinanden uden også at komme til at skabe en masse spildplads i haven. Højbedene mindsker spildplads, idet du kan placere dem tæt op af hinanden i din have og alligevel holde planter og funktioner adskilt. Hvordan højbede skal opsættes, er en individuel smagssag, men du kan gøre det på mange måder. Du kan sagtens have et enkelt højbed stående frit ude i haven eller op ad en væg, men du kan også have flere stående sammen, som du ønsker det. Et ekstra langt højbed eller flere højbede i forlængelse af hinanden kan hjælpe med at danne en afgrænsende væg, som opdeler din have i flere rum.

De fleste af vores højbede kan desuden også sættes oven på hinanden, så du stabler højbedene i flere niveauer. Har du det bedst med at stå oprejst, når du arbejder i haven, så giver det god mening at stable dem, så du får den ønskede højde. Hvis du ombestemmer dig, kan du altid adskille højbedene igen og placere dem enkeltvis.

Brug for hjælp? Vi sidder klar i kundeservice.