Væksttunneller

Væksttunneller

Land Strings - væksttunnel til giftfri have

Beskyt dine afgrøder mod skadedyr – helt uden brug af gift!

Med et flot højbed med væksttunnel beskytter du effektivt dine kålplanter mod kålsommerfuglene og deres larver, dine gulerødder mod gulerodsfluer, dine jordbær mod fuglene – og så holder nettet effektivt dræbersnegle ude.

Nettet kan også bruges til at fremme vækstbetingelserne for helt unge planter og beskytte mod let frost. I modsætning til fiberdug tillader nettet luft og fugt at cirkulere, så det kan bruges gennem hele vækstsæsonen uden at give problemer med skimmel og råd i afgrøderne.

Væksttunnel til 80 cm brede bede

Væksttunnellerne passer til Land ClassicLand Modern og Land Black højbede i bredden 80 cm. Du kan vælge mellemsæt med vækstbuer og bionet i længderne 120, 160 og 240 cm.

Vækstbuer og net i holdbar kvalitet

Vækstbuerne er fremstillet af kraftig galvaniseret tråd, som stikkes forsvarligt ned i jorden i højbedet. Buerne er 80 cm høje, hvoraf min 25-30 cm stikkes i jorden.

Bionettet er fremstillet af UV-bestandig polyethylen med netmasker i størrelsen 1,3 x 1,3 mm. Nettet er robust og kan uden problemer anvendes gennem flere sæsoner. Hvis netmaskerne forskubber sig let ved brug, kan de ‘masseres’ på plads igen.

Sådan monterer du væksttunnellerne

Nettet klemmes fast mellem vækstbuerne og højbedets sider. Der medfølger klammer til at fæstne nettet i enderne af væksttunnellen.

Brug for hjælp? Vi sidder klar i kundeservice.