Plantekasser i sortlakeret aluminium

Plantekasser i sortlakeret aluminium

Land Black er en serie eksklusive plantekasser og højbede, som er udviklet til brug både ude og inde.

Sorte plantekasser til indendørs og udendørs brug

Trænger din have til at blive frisket op, eller skal der mere liv til din altan? Så kan vores plantekasser måske være løsningen for dig. Du finder her på siden vores udvalg af de flotte, sorte plantekasser, som er egnede til både udendørs brug og indendørs brug. Der er derfor mange forskellige muligheder med disse sorte plantekasser, som du eksempelvis kan vælge at bruge til nye blomster i haven eller til dyrkning af grøntsager eller diverse krydderurter på altanen. Da de også kan bruges indenfor, har du også mulighed for at pynte din stue med en ny plante i en sort plantekasse, som du kan få i forskellige størrelser.

En sort plantekasse til et stilrent udseende

Når der skal købes planterkasser, kan det give mening at finde den type eller farve, som passer ind med resten af stilen derhjemme. Leder du efter en plantekasse, som har et mere stilrent udseende, så er de sorte planterkasser en oplagt mulighed for dig. Vores sorte plantekasser har nemlig et meget enkelt design, som gør det let at få dem til at passe ind, så uanset hvilken stil resten af haven eller huset har, vil en sort plantekasse nemt kunne blende ind med de andre møbler. Og med nogle farverige blomster eller grønne planter vil en sort plantekasse desuden være med til at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet.

Sorte plantekasser i flere størrelser

Når der skal findes den rigtige plantekasse, er det naturligvis nødvendigt at se på størrelsen. Vi sælger de sorte plantekasser i mange forskellige mål, og det er derfor muligt at finde en sort plantekasse til både det lille og det store hjem. De største plantekasser fylder naturligvis mere end de mindre, men de giver samtidig rig mulighed for at plante flere blomster, planter eller krydderurter. Skal den bruges i en stor have, så kan vores ekstra lange model være en mulighed, hvor der er god plads. Denne model kan købes i flere størrelser og kan eksempelvis fås helt op til 120×240 cm, som gør den ideel til den store have eller som rumdeler i hus, lejlighed eller på kontor. Skal plantekassen derimod bruges i en lille lejlighed eller på et lille udendørs areal, så er der også muligheder med vores mindste model på 40×40 cm, som ikke fylder meget.

Flotte plantekasser i stærkt materiale

Når du køber dine plantekasser hos os, kan du være sikker på, at de er produceret i et stærkt og holdbart materiale. Vores sorte plantekasser er lavet af aluminium, som er et særdeles robust og vejrbestandigt materiale, der gør dem meget velegnet til udendørs brug. Lakken er frost- og UV-bestandig og kan nemt tørres over med en klud, hvis de skulle blive beskidte. Vores sorte plantekasser kan købes både med og uden hjul, og vælger du dem med hjul, er de nemme at flytte rundt på, hvis du skulle få lyst til at lave om på placeringen af plantekasserne.

Køb dine sorte plantekasser hos Land

Når du har fundet en sort plantekasse, som passer perfekt ind hos dig, så kan du nemt og hurtigt bestille den hjem. Vi har en hurtig levering på 1-5 dage, så du hurtigt kan komme i gang med at dekorere din terrasse, have eller hvor end din sorte plantekasse skal pynte. Du har desuden også mulighed for selv at hente dine plantekasser hos os i Kastrup, hvis ikke du ønsker at få dem tilsendt. Skulle du have nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til valg af plantekasser, er du naturligvis også velkommen til at tage fast i os, så vi kan rådgive dig.

Brug for hjælp? Vi sidder klar i kundeservice.