Højbede i sortlakeret aluminium

Højbede i sortlakeret aluminium

Land Black er højbede i sortlakeret aluminium, der er flot til havens uderum

Land Black – eksklusive højbede i sortlakeret aluminium

Land Black er en serie af eksklusive højbede til brug både ude og inde. De er udført i samme enkle design med flotte detaljer som vores populære Land Modern højbede, men nu i en skøn sortlakeret letvægtsversion i 2 mm aluminium. Den lave vægt gør højbedende nemme at håndtere, både under monteringen og ved brug. Til indendørsbrug kan man sætte hjul under, så kan du let kan flytte rundt på beplantningen og ‘ommøblere’ på altanen, terrassen eller i stuen. Den matsorte finish giver et lækkert silkeglat look.

Mange muligheder med vores sorte højbede i aluminium

Land Black fås i mange forskellige størrelser, med og uden bundplade og med hjul for optimal fleksibilitet. Højbedende er modulopbyggede og kan sættes sammen og stables som klodser. Med Land Black højbede er det er let at opbygge spændende og funktionelle grønne miljøer i store haver eller på altaner. Prøv også at kombinere med de flotte Land Modern sæder i mahogni, så du kan sætte dig ned og slappe af midt i det grønne.

Bundpladerne til Land Black har drænhuller for at sikre god afdræning af jorden, så planterne ikke drukner ved kraftige regnskyl eller overvanding. Til indendørs brug forsynes plantekasserne med vores drypfri selvvandingsindsatser, eller de kan fores med bassinfolie.

Brug for hjælp? Vi sidder klar i kundeservice.