Hjul og ben

Hjul og ben

Tilbehør til dine plantekasser

Oplev mere fleksibilitet med plantekasser på hjul

Du behøver ikke at skulle løfte rundt på dine krukker og blomsterkasser, når haven skal ommøbleres. Du kan i stedet vælge at købe vores plantekasser med hjul, der giver dig friheden til at kunne rykke rundt på dine plantekasser, når du har lyst til det. Ligesom vi kan få lyst til at rykke rundt på vores møbler i hjemmet, kan vi nemlig også få lyst til at rykke rundt på plantekasser og blomsterkrukkerne i vores have. Det kan være svært, hvis der er plantet direkte i jorden, eller hvis krukker og blomsterkasser er for tunge at rykke rundt på. Men vælger du at tilkøbe hjul til plantekasserne, så slipper du for disse bekymringer. Du kan også lettere finde ud af, hvordan din have bedst kan indrettes, når du hurtigt kan ændre på placeringen af dem.

Flyt plantekasserne rundt efter dine planters behov

For at dine planter kan vokse normalt, må du sikre dem de bedste vækstvilkår. Disse kan variere fra plante til plante, og det gælder især deres behov for sol eller skygge. Med det danske vejr, som kan svinge meget i løbet af året, kan det derfor være praktisk at kunne rykke på dine plantekasser, når vejret skifter. Når du bruger plantekasser på hjul, bliver det skiftende vejr ikke længere et problem for dine planter. Trækker det op til storm, kan du hurtigt flytte dem i læ, og lover vejrudsigten varmt og tørt vejr i en længere periode, kan de flyttes til et mere skyggefuldt sted, som der er behov for det.

Brug plantekasser på hjul til din terrasse eller altan

Det er praktiske at vælge plantekasser med hjul. De er ikke kun gode til haven, men giver også rigtig god mening at have stående på en terrasse eller altan. Er din terrasse ikke så stor, kan der nogle gange være brug for at kunne omrokere og rykke rundt på nogle ting for at få plads til det hele. Når der er hjul på plantekasserne, bliver det problem hurtigt løst, og de er derfor også ideelle at bruge til de mindre hjem med en lille terrasse.

Plantekasser på hjul skåner terrassen og trægulvet

Din plantekasser med hjul kan anbringes på en træterrasse uden at træet rådner, og du undgår også nemmere skjolder på terrassefliserne, fordi hjulene hæver bedet nogle cm, så underlaget bliver ventileret. Det hjælper også, at du kan flytte lidt rundt på bedet, så det ikke står samme sted hele tiden.

Da både blomsterkasser og hjul tåler frost, kan de stå udenfor hele året rundt, men de er også flotte som indendørs blomsterkummer. Til indendørs brug anbefaler vi at bruge plantekasserne sammen med en af vores drypfri selvvandingsindsatser (bemærk: passer kun til udvalgte modeller og størrelser) eller at for med bassinfolie for helt at undgå dryp på gulvet.

Ved modellerne i ubehandlet jern/rust og cortenstål kan der dryppe rust ned på underlaget. Rustpletter bleges i direkte sol, og på betonfliser og andre syrefaste underlag kan de fjernes men en let opløsning af oxalsyre.

Montering af hjul på plantekasser

Hjulene monterer du selv med det vedlagte værktøj. Bemærk at der er lidt forskel på monteringen af de forskellige typer og modeller. Følg altid den medsendte vejledning. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os!

 

Brug for hjælp? Vi sidder klar i kundeservice.