Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Drop sneglejagten – køb et højbed med sneglehegn

Den evige jagt på dræbersnegle

Det er forår, smukke blomster vælter op af jorden – og det samme gør desværre også de små nye dræbersnegle. Det er nu man for alvor skal gøre en indsats, hvis man vil af med de slimede bæster, inden de begynder at formere sig igen.

Travlhed i haven

De fleste af os kender dog også til forårs-travlheden i haven. Plænen skal plejes, stauder og roser skal klippes ned, der skal gødes og forspires, og solen skal nydes i de få øjeblikke, vejret tillader det. Det er svært at få tid til det hele, og at gå og samle små slimede snegle i regnvejr er måske ikke den opgave, der bliver prioriteret højst. Faktisk behøver det slet ikke at være en opgave, du behøver at prioritere særlig højt. Du kan nemlig sagtens dyrke alle dine lækre afgrøder uden at have problemer med dræbersnegle – så længe du dyrker i højbede med sneglehegn.

Højbede med sneglehegn

Højbede med sneglehegn er den ultimativt bedste måde at holde de slimede bæster væk fra dine afgrøder. Du kan købe sneglehegn til vores klassiske højbede, både i galvaniseret stål og råjern.

Vores sneglehegn er bukket i en vinkel, der gør det næsten umuligt for sneglene er kravle over. Dermed undgår du, at snegle kan komme op i bedet, så længe du ikke har planter, der hænger ud over kanterne og ned på jorden.

Land Classic store aflange højbede med sneglekanter fra Land Højbede i skovbrynet med palmekål, bladbede, jordbær og krydderurter sommer

Vores sneglehegn kommer i mange forskellige størrelser og kan eftermonteres, hvis du allerede har nogle af vores højbede i haven. Nedenunder er et par eksempler på, hvordan vores kunder har brugt deres sneglehegn.

På billedet ovenover ses en lille højbeds-have med små kvadratiske højbede med sneglekanter. Sneglekanterne beskytter salaten og krydderurterne fra at blive fortæret af de sultne snegle.

Stort vinkel bed i råjern med sneglekanter, der beskytter jordbær, rabarber og frugtbuske mod angreb fra dræbersnegle.

En kommentar til “Drop sneglejagten – køb et højbed med sneglehegn”

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.