Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Mød os på Cph Garden!

Den 20.-23. juni åbner Haveselskabet dørene for årets helt store havebegivenhed, Cph Garden 2019. Land Højbede er selvfølgelig med :). Vi glæder os rigtig meget til at møde masser af glade og sommerstemte besøgende, og til at vise vores flotte inspirationshave frem!

Land Højbede er med på Cph Garden 2019

Besøg vores inspirationshave Det rummelige haverum

Vi har satset stort og fået hjælp af havedesigner Dorthe Kvist / Meltdesignstudio til at indrette alletiders flotte inspirationshave, som vi har givet navnet Det rummelige haverum.

Det rummelige haverum er bygget op som et landskab med højbede i flere niveauer. Overalt gemmer det på hjørner og kroge, hvor man kan sidde midt mellem duftende blomster og urter og se en mariehøne i øjnene – eller nyde udsynet over omverdenen fra en tryg plet i solen. I børnehøjde er landskabet en stående udfordring i at klatre op og hoppe ned, og som ældre en have, der er nem at passe i siddehøjde. Der er planter, som lokker både mennesker og smådyr, bosteder for summende og svirrende insekter og vand at plaske med – eller pudse fjerene i. Det rummelige haverum er en have med plads til det hele på 4×4 m!

Giv os din stemme!

Det rummelige haverum deltager i konkurrencen om Cph Garden publikumsprisen for bedste inspirationshave. Læg vejen forbi og se haven selv – og lad dig overbevise om at give Det rummelige haverum din stemme!

Når du er der, håber vi naturligvis også, du kigger forbi vores stand lige ved siden af inspirationshaven, hvor vi glæder os til at vise frem og fortælle, og hvor du også kan hente en rabatkode til vores helt særlige messerabat ;).

Tusind tak for hjælpen!

Vi har lagt mange kræfter i at gøre planerne for inspirationshaven til virkelighed, og heldigvis har mange sagt ja til at give et bidrag med. Tusind tak til Dorthe Kvist / Meltdesignstudio for den super flotte haveplan, til Isafold Have & Parkanlæg for uvurderlig hjælp med at anlægge haven, til Klinker Outdoor for smukke belægningssten, til Gartneriet Henning Pedersen for skønne planter, til Pindstrup for god jord, til BMB Import for brænde til en flot brændevæg og til alle jer, der har bidraget undervejs i planlægningen med ideer og praktisk hjælp. Vi glæder os til at vise resultatet også for jer!

Land Højbede på Cph Garden 2017
Land Højbede var også repræsenteret på Cph Garden 2017, hvor vi lagde rammer til skønne spiselige blomster fra Naturplanteskolen. Naturplanteskolen bidrager i år også med planter til vores stand ved siden af inspirationshaven, så kom og se, smag og duft 🙂

Læs meget mere om Cph Garden!

Cph Garden 2019 finder sted på Marbækpladsen i Ballerup, få minutters gang fra Malmparken S-togsstation. Du kan læse meget mere om de mange showhaver, inspirationshaver, udstillere, oplæg og andre spændende events på Cph Gardens hjemmeside, hvor du også kan finde nyttig information om transport, parkeringsforhold og meget mere.

Vi ses!

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.