Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Krukker …eller kasser

Findes der et alternativ til udendørs krukker? Ja, det skulle da lige være højbede – dekorative plantekasser, placeret enkeltvis, i klynger eller stablet i højden.

Krukker og højbede pynter på terassen

En trist terrasse kan ved hjælp af store og små krukker forvandles til en grøn oase. Du kan omgive dig med duftende blomster og krydderurter; skabe læ og stemning. Højbede kan bruges på samme måde. Plantekasserne kan arrangeres i rækker eller klynger, og du kan kombinere forskellige størrelser og faconer og opnå højdeforskelle ved at stable flere højbede oven på hinanden. Både krukker og højbede tager sig godt ud i en gruppe med de største bagest.

højbede som krukker på terassen

Plantekasser og krukker byder velkommen

Et kedeligt indgangsparti bliver hyggeligt og stemningsfuldt med planter i en velkomstkrukke eller plantekasse. To højbede beplantet med kuglerunde buksbom, anbragt på hver sin side af døren, sender en indbydende hilsen til dine gæster.

indgangsparti med højbede

Planter i højden med espalier

En grim mur kan let skjules og gøres til et levende hegn ved at sætte krukker eller plantekasser med høje planter på rad og række. Prøv også højbede med espalier, hvor dekorative klatreplanter, fra pralbønner til slyngroser, hurtigt vil brede sig i højden.

højbede med espalier

Plantekummer og krukker med skulpturel effekt

Som skulptur giver en stor krukke i ensom majestæt en flot effekt. Med højbede kan du på samme måde skabe fine planteskulpturer: Tre-, fire- og femkantede; en stor plantekasse forneden og en mindre ovenpå; en mindre trekantet ved siden af en højere firkantet… Kun fantasien sætter grænser.

højbedet margueritten

Med Land Højbede får du krukker lavet af metal – i råjern, der får en flot rusten overflade, eller galvaniseret. Højbede af jern rådner ikke og tåler hård frost. Ved at lægge en bundplade under højbedet skåner du underlaget på terrassen, hvad enten det er lavet af fliser eller træ. Sæt hjul under bundpladen, og du har et mobilt højbed, som let kan flyttes rundt på terrassen alt efter lys, læ og dine behov. Se alle mulighederne i Land Højbedes butik.

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.