Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Lug dig glad.

Endelig fik vi noget sol og varme så alle de små spirer kunne begynde at titte frem i højbedene. Der er nu op til flere pæne små rækker af krøl salat, pluk salat og salat som med tiden bliver til salat hoveder. Rødbederne er også godt med fremme i kapløbet om at vokse. Bønnerne er de største indtil videre. De er dog ikke så mange i bedet men om det er frøet som ikke har spiret eller fuglene som har været på spil ved jeg ikke helt. Jeg venter lidt og ser om de resterende frø skulle begynde at spire og hvis det ikke er tilfældet så kan jeg vælge at så efter.

Salaten er vokset godt til og der skal snart tyndes ud i rækkerne.

Det som har vokset allerbedst i højbedet er al det som jeg ikke har sået nemlig ukrudtet. En del af det er større end de ting jeg har sået. Jeg har med vilje ventet med at luge imellem de ting jeg har frøsået da det både er svært at se hvad der er hvad af de forskellige kimplanter. Desuden vil jeg meget nemt komme til at rykke de frøsåede kimplanter op.

Bønnerne er så småt kommet op.

I ethvert havemagasin og nyere havebøger kan man læse om effekten af at dyrke have. Selve det at luge al ukrudtet væk fra de nye spirer gør at man stresser helt af. Ved lugning kommer tankerne på langfart og du kommer helt ned i tempo. Jeg har det selv sådan at komme igang med at luge et bed så det er helt frit for uønskede planter er afstressende. Her er der ro til at tænke over en masse ting hvis det er det som er aktuelt lige nu. Eller du får en masse ideer mens du luger som du efterfølgende kan sætte igang.

Lugning for mig har aldrig været et onde tværtimod synes jeg det er dejligt med et afbræk hvor der er fri til at slappe helt af og koncentrere sig om  at tænke nye tanker mens de uønskede ukrudtspirer luges op.

Så nu vil jeg gå ud i min have og luge mig glad imellem alle de små ukrudtspirer.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.