Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Giv en krydderurtehave i julegave – nemt og bekvemt

Land Højbede leverer fragtfri indtil den 20. december. Julefragten

Flere og flere danskere springer julegaveræset i butikkerne over og shopper i stedet på nettet. Der er masser af julegave-muligheder på nettet, og en af de lidt anderledes er at give nogle nye plantekasser til at pynte haven eller terrassen op med blomster, krydderurter og grøntsager.

Højbede er gode for både planterne og ryggen, og så ser de godt ud. Land Højbede er vedligeholdelsesfrie højbede i samlesæt, som uden brug af værktøj står klar på 5 min. – et originalt bud på en julegave til folk med terrasse eller have.

Planter elsker højbede

Planter stortrives i et højbeds ideelle, lune vækstbetingelser. En af fordelene ved at dyrke grøntsager i højbede er, at jordstrukturen bevares, fordi man ikke går på jorden og trykker den sammen. Det betyder også, at man kan komme tidligere i gang om foråret, fordi vintervæden i højbedet let kan dræne væk fra jorden og efterlade den lun og tør, længe inden jorden i den øvrige have er bekvem. Med et højbed bliver de grønne fingre således endnu grønnere.

Dekorativt og praktisk

En anden af de helt store fordele ved at have fx krydderurter i højbede er, at det rent fysisk er nemmere at komme om ved både pasning og høst af urterne. Ryggen skånes, fordi man ikke skal bukke sig helt ned til jorden for at luge, trimme eller plukke af højbedet. Det er også lettere at overskue et højbed end et almindeligt bed – og den struktur, højbedene giver haven, løfter den æstetisk og gør havearbejdet til en ren fornøjelse.

Samles på fem minutter

I butikken på Landhave.dk finder man eksempelvis nogle meget dekorative højbede i forskellige størrelser. De er modulopbyggede med rammer af metal, som fås i galvaniseret jern eller råjern – det sidste danner med tiden en flot, rusten overflade. Materialet er giftfrit, og så er der den store fordel ved jern, at det ikke rådner og ikke kræver nogen vedligeholdelse. Højbedet samles på fem minutter og helt uden brug af værktøj – så bliver det ikke meget nemmere at anlægge et blomsterbed.

Venlig hilsen,

Thule Jessen

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.