Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Gang i højbedet.

Grønsagerne i højbedet har fået rigtig godt fat nu. Det er nu tid til at få hyppet de små porrer, som ikke er så store endnu. Det bedste ved porren, efter min mening, er den hvide del af stænglen. Mange bruger også den grønne del. Men her hos os er det primært den hvide del af porren som bruges.  Porren  bliver  hvid ved at få hyppet jord op omkring den grønne stængel som derved bliver hvid. Det bliver jeg ved med indtil vi når hen på efteråret. Jeg har valgt at sætte efterårsporrer, da de kan holde sig et godt stykke hen over vinteren. Hvis det er en mild vinter kan de sagtens stå ude. Det er hvor meget frost der er i jorden der bestemmer om de kan bruges. Om man kan trække dem op eller ej.

Godt gang i væksten.

De to øverste planter jeg har sat i stjernebedet har endnu ikke givet sig til kende. Som tidligere skrevet i et blogindlæg mistede jeg navneskiltene til de fleste af mine græskar og squash planter, da der gik bladlus i dem. Da den vilde jagt gik ind på dem, faldt nogle skilte af og andre kunne ikke læses pga. vand. Så jeg venter stadig i spænding på hvad der gemmer sig under de skønne grønne blade. Har måske en mistanke om at det kunne være en drueagurk og evt. en squash plante.

Spændende hvad de to øverste planter viser sig at være.
Ja der er godt gang i højbedet på mere end en måde. Planterne gror lystigt og det er med at holde øje med at ukrudtet ikke får fat for alvor. Vores lille ny kat Nana undersøger alt og synes bedet er skønt at hoppe fra niveau til niveau.
Nana igang i bedet.
Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.