Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Et nyt haveår fyldt med planer og frø.

Så er et nyt haveår startet. Lige nu med sne og frost udenfor er det måske ikke lige haven man tænker på. Men det er lige nu at der er tid til at tænke over hvilke haveplaner der skal realiseres i det nye haveår. Hvilke grønsager der såes i år og vil man selv så sine grønsager helt fra bunden eller skal der købes små planter hos den lokale gartner. Kort og godt “armchairgardening” som englænderne kalder det når vi sysler inde med haveplaner og drømme for det kommende haveår.

I løbet af vinteren har jeg byttet mig frem til forskellige slags frø fra andre havenørder som jeg selv. Jeg har bl.a. fået en del  frø som jeg er meget spændte på. Det er bl.a. grøn kvan, træspinat og henholdsvis lakridstagetes, appelsin og citron tagetes.  Udover bladbeder, dusksalvie og texas salvie. Samt en del staudefrø så der er rigelig at begynde at så af her til foråret.

Jeg har planer om at højbedet stjernen bliver pillet ned og sat op i en ny opstilling med andre højbede. Tegningen er ikke helt klar endnu men det bliver den. Ang. grønsager har jeg også lagt lidt planer. Det er mit mål at forsøge at have grønsager så længe som overhovedet muligt. Så vil forsøge mig med nye sorter i år som kan holde længere tid.

Måske nogen kan huske fra et tidligere indlæg hvor jeg skrev om kålen “Pak Choi” som blev sået i august. Den har stået uden beskyttelse her i højbedet siden august og er stadig grøn. Jeg lod den stå som forsøgvis og den er stadig pæn. Men har dog overladt den til dyrene at spise her i vinter.

 

Pak Choi i højbedet er stadig grøn på trods af frost og sne.
Pak Choi i højbedet er stadig grøn på trods af frost og sne.

 

En kommentar til “Et nyt haveår fyldt med planer og frø.”

  1. Pingback: Højbed igen-igen | Bonderøvs News

Skriv en kommentar