Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

En fyldt stjerne.

Her på enden af sommeren er der fyldt godt op i stjernen. Gulerødderne er fine og lige til at spise. Det har virket ret godt med at have græsafklip omkring dem for at slippe for gulerodsfluen. Det kvæler samtidig også ukrudtet som en ekstra detalje. Rødbederne vokser støt og roligt – dem skal jeg dog have tyndet lidt ud i.

Porrerne er ikke helt så store som jeg gerne vil have haft. Må indrømme at jeg måske ikke har været så flittig som jeg skulle have været med at hyppe dem. Mine løg er heller ikke så store men det er okay.

 

De nye afgrøder jeg har sået er også kommet op og godt igang med at vokse sig store. Jeg har sået Pak Choi hvor jeg har sået sorten joi choi. Det er en slags salat som kan bruges i wokretter og de spæde blade kan spises som salat. De skulle kunne holde under en mild vinter så er meget spændt på dem. Jeg har gået efter at få grønsager en stor del af året.

Den new zealandske spinat som jeg også har sået er kommet også frem. Dog ikke så meget som joi choien men det skal nok nå at komme inden vinteren sætter ind.

Jeg satte også radiser og de er også kommet op så det varer ikke længe før at der kan høstes radiser igen. Dejligt med grønsager så sent på sæsonen.

Små spæde joi choi planter. Er meget spændt på dem.

Endelig er det begyndt at blive synligt hvad jeg har plantet øverst i stjernen. Det tyder meget på at det er en græskar plante og det er sandsynligvis dem begge to. De fylder nu udover den øverste kant af stjernen og helt ned på kanten af jorden. Der er op til flere små græskar lignende mange steder på planten. Jeg holder spændt øje med dem om jeg skal satse på et par stykker eller om der skal være mange små.

Der er rigtig mange små måske kommende græskar..Er spændt på det endelige resultat.

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.