Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Det varer ikke længe ..

Selvom jeg høster fra højbedet både af pluksalat, og lidt af den salat som skal blive til hovedsalat, samt radiser som der er i rigelige mængder af,  lader kinakålen stadig vente på sig. Jeg har plantet den ud, så de enkelte planter har fået mere plads til at vokse sig større, og kan brede sig mere. De kan sikkert sagtens spise nu, men vi har valgt at vente og se om ikke de kunne blive større, og få noget mere fylde end de har lige nu. Så derfor er de sat over i en anden trekant.

Så lige nu er der ekstra plads i den ene trekant, og her vil jeg en af de nærmeste dage så flere radiser. De kan sagtens nå at komme op inden sæsonen er forbi. Man kan også sagtens så salat men det har vi vist rigelig af :).

Gulerødderne er små endnu men kommer støt og roligt. Jeg har prøvet at trække en op og spise. Det er de fineste små gulerødder lige nu, og de skal nok nå at vokse sig store inden sæsonen er forbi.

Rødbederne har rigtig fået fat og vokser derud af. Det er også de fineste små rødbeder når jeg forsigtigt trækker en op af jorden. Jeg plejer at så rødbederne rimelig tæt så vil jeg hellere tynde ud i rækkerne. Det er også ved at været tid for at tynde ud i mellem dem. Jeg kan godt finde på at bruge dem i salat når de er så små og fine kan de sagtens komme hele i en salat og de smager godt selvom de er så små.

 

Kinakålen tyndes ud i og planterne kommer i en anden trekant.

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.