Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Der sker lidt i højbedet

Det har været småt med indlæg siden sidste uge og grunden til dette er at der sker ikke så mange ting i højbedet lige pt. Planterne gror støt og roligt men de er næsten ikke til at få øje på. Vi mangler varmen så der kan komme skred i tingene.

Porrerne og løgene bliver mere kraftige, men vokser ikke ret meget. Jeg kan lige ane at rødbederne er kommet op men det er umuligt at luge imellem rækkerne. De små spirer er alt for skrøbelige og ryger med op hvis jeg luger omkring de nye spirer.

Salaten og radiserne er også begyndt at titte frem. Det samme er dog gældende her ift. at luge imellem rækkerne. De små spirer er alt for skrøbelige til at der kan rykkes nabo ukrudt op.

 

 

De små spirer titter frem.
I forrige indlæg skrev jeg om hvordan jeg behandlede højbedet så det meget hurtigere ville få den karakteristiske rustfarve. Det er  kun lidt over en uge siden at jeg gav højbedet en behandling med sæbe. Allerede nu er rustfarven meget mere tydelig og fremherskende. Bedet har fået mere patina efter min mening men det er jo og smag behag hvad man gerne vil have.
Højbedet har er ved at have fået den karaktteristiske rustfarve.

Skriv en kommentar