Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Byg selv & tilbehør

Er du til gør det selv, kan du bygge din helt egen, personlige plantekasse ved hjælp af Land Højbede Byg selv. Du kan frit sammensætte moduler til højbede, plantekasser og altankasser i de mål og former, du ønsker. Herefter kan du tilføje sneglehegn, bundplader, hjul, siddepladser og andet tilbehør, så du får præcis den plantekasse, du drømmer om. Læs mere.

Mix & match

Er du en vaskeægte gør det selv type – evt. med en lille landskabsarkitekt i maven – kan du finde masser af muligheder her for at udsmykke og forskønne dine udendørsarealer. Lav dine helt egne personlige plantekasser, og tilkøb praktisk tilbehør. Du kan kombinere frit inden for hver kategori. Vær dog opmærksom på, at delene til fx Land Classic højbede og altankasser ikke passer sammen med delene til Land Modern, Land Black og Land Plus plantekasser. Læg altid mærke til produkttitlen, inden du bestiller, og læs mere om anvendelse og kombinationsmuligheder under hvert produkt.

Sider til højbede og altankasser

Lav dine helt egne personlige højbede, plantekummer og altankasser lige i den størrelse du ønsker. Kvadratiske eller aflange – du bestemmer. Siderne findes både i råjern og galvaniseret stål. Kraftige materialer, der er lavet til at modstå vind og vejr.

Tværstivere og forlængerbeslag

Planlægger du at bygge ekstra lange højbede, plantekummer eller altankasser, anbefaler vi at bruge tværstivere til at stabilisere ved samlinger i længden. Der skal anvendes to tværstivere pr. samling til forlængede Land Classic højbede og altankasser. Til forlængning af Land Modern og Land Black plantekasser købes et sæt med to forlængervinkler og to tværstivere pr. samling.

Bundplader

Planlægger du at dine højbede, plantekummer eller altankasser skal stå på fliser, klinker eller trægulv, kan det være en fordel at lægge en bundplade under dem, så der ikke opstår fugt og svamp. Her finder du praktiske bundplader i metal med hjul eller med skjulte fødder, som hæver bunden lidt over underlaget og sikrer god ventilation af underlaget og afdræning af jorden i plantekassen.

Sneglehegn

Hold de grådige dræbersnegle ude af dine blomsterbede og din køkkenhave helt uden brug af farlige giftstoffer – med sneglehegn. De smarte og effektive sneglekanter passer til land Classic højbedene. De fås i jern/rust og galvaniseret stål i flere forskellige længder.

Hjørnebeskyttere og samlemuffer

Har du besluttet dig for at sætte sneglehegn på dine højbede, kan det være en god idé at tilkøbe hjørnebeskyttere, så der ikke er nogen, der kommer til skade på de skarpe hjørner.

Bænke og siddepladser

Vil du kombinere plantekasser med en skøn siddeplads midt i det grønne, kan du lægge et af vores flotte sæder på som et låg – herefter kan du sidde på sædet, bruge det som bord eller som podie med flotte skulpturer og krukker på. Sæderne fås både i en version, som passer til Land Classic højbedene, og i versioner, som passer til Land Modern og Land Black plantekasser. Du også vælge den flotte Land Modern bænk, som er lavet, så den hviler på siderne af to Land Modern plantekummer. Siddefladen på både bænk og sæder består af lister i certificeret mahogni, som både er holdbare, flotte at se på og behagelige at sidde på.