Bænkesæder

Bænkesæder

Bænkesæder i mahogni til højbede og plantekasser

En bænk til haven behøver ikke kun at være en havebænk

Med bænkesæder til LandHave plantekasser, skan du skabe hyggelige siddepladser rundt om i din have eller ved din indgangsdør. I plantekassen kan du plante lige, hvad du vil, og sådan skaber du de mest hyggelige hjørner og kroge til dit hjem. Det kan være lækre krydderurter, dine yndlingsblomster eller frodige planter, som du altid har drømt om. Ved at kombinere en bænk med plantekasse får du chancen for at få en praktisk og behagelig siddeplads, som samtidig er med til at udsmykke din have eller terrasse på den fineste måde. Og så kan du nyde planternes dufte, farver og former på helt tæt hold – måske endda række ud og snuppe et saftigt bær eller en håndfuld søde ærter uden overhovedet at behøve at rejse dig op.

Havebænk med opbevaring

En smuk havebænk med opbevaring er fantastisk at have stående i både haven og på altanen eller terrassen. Bænken til haven behøver ikke kun at være et møbel, der ser flot ud og er behagelig at sidde på. En bænk til haven kan samtidig være praktisk, og det gælder især, når du kan få den med opbevaringsplads. Dermed opfylder bænken flere behov på én gang. Du får et smukt møbel, der giver noget flot til indretningen, og samtidig får du en god og hyggelig siddeplads, hvor der også er god plads til opbevaring.

Er det en bænk til haven, kan du eksempelvis bruge opbevaringspladsen til haveredskaber eller andre ting, du plejer at bruge udendørs. Skal bænken stå sammen med resten af dine havemøbler på enten terrassen eller altanen, så kan du også bruge opbevaringspladsen til havehynder, tæpper, lys eller andet hyggeligt. Vær dog opmærksom på, at vores bænke og sæder til plantekasser ikke er vandtætte, så vi anbefaler at bruge en vandtæt hyndepose eller lignende til ting, der ikke skal blive våde.

Der er mange eksempler på gode måder, du kan bruge en havebænk med opbevaring på. Når du bruger opbevaringspladsen, så udnytter du samtidig også pladsen på din altan og terrasse på bedste vis. Så hvis du har en lille altan på få kvadratmeter, har du stadig mulighed for at bruge den på den mest optimale måde.

Brug havebænken med dine andre havemøbler

Har du har andre havemøbler stående derhjemme, så kan du med fordel kombinere din bænk til haven med disse. At indrette med vores havebænke er nemt, da disse havebænke har så stilrent et design, at de vil kunne gå godt sammen med de fleste andre havemøbler. Har du havemøbler i andre farver, så vil vores havebænke også fint kunne kombineres med disse.

Et havebord er et møbel, du fint kan kombinere med din bænk til haven. Du kan bruge bænken som siddeplads til bordet. Vælger du en bænk med hjul, sparer du også noget plads, hvis havebænken rulles ind under bordet, når ikke den er i brug. Du kan også lave et hyggeligt hjørne i din have, hvor du har et par gode havestole stående. Her kan du vælge at bruge en af vores mindre havebænke som en form for havebord, hvor du kan stille din kaffe, mens du nyder udsigten og roen i din have.

Udendørs bænke med prisbelønnet design

Med vores havebænke får du et lækkert og prisbelønnet design. Stilen passer ind i de flestes indretning, og samtidig er du sikret den gode kvalitet, da havebænkene alle er lavet i materialer, hvor kvaliteten har været i fokus. Du kan derfor have din bænk stående i mange år, når du passer på den. Sæderne til vores havebænke bliver produceret i træ, og materialet går derfor hånd i hånd med naturen i din have. Plantekasserne er lavet af andet materiale end sæderne, som du kan læse mere om her på siden. Derfor får de også en anden farve, der afhænger af det materiale, vi har anvendt, som typisk er stål og aluminium. Under hver havebænk kan du læse mere om, hvilke plantekasser den passer til, og dermed hvilke farver og materialer du kan vælge imellem.

Vælg et bænksæt eller sammensæt selv

Du kan selv sammensætte vores bænke og sæder med plantekasser i forskellige størrelser og materialer, eller du kan gøre det lidt lettere for dig selv og vælge et af bænksættene på siden her. Du kan også bare bruge bænksættene som inspiration til dine egne opstillinger og kombinationer. Afhængig af, hvordan du sammensætter bænke og plantekasser kan du for eksempel skabe den perfekte hyggekrog i køkkenhaven, et vinkelbed med bænk, som kan stå rundt om terrassen eller et hushjørne, eller en lang model a la Langelinie. Siddepladserne giver også mulighed for at lave opbevaring under sædet. Se også inspirationssiderne Gør plads til hyggen – indret med bænke og Spændende uderum med Land Modern bænken.

Bænk i bymiljøet og i haven – selv i køkkenhaven

Bænkesæderne kan bruges på mange forskellige måder, både i en privat have og i et offentligt miljø. Eller hvorfor ikke i en fælles gård i et bymiljø. Plantekasser og bænke kan placeres for at skabe forskellige rum i haven, mens de udfylder en vigtig funktion som udemøbler.

Selv i køkkenhaven kan bænksæder, sat på kanterne mellem to højbede være guld værd, når du trænges til en lille pause under havearbejdet. Med plantekasserne får du en naturlig siddeplads, hvorfra en masse havearbejde kan gøres. Hvis du arbejder hårdt for at holde haven i god stand, er det vigtigt at tage pauser og beundre det grønne. Husk at slappe af og nyde haven også! En stilfuld bænk er et perfekt sted at spise din frokost eller nyde en kaffepause.

En bænk til haven behøver ikke kun at være en havebænk

Brug for hjælp? Vi sidder klar i kundeservice.