Hoejbede Saet Margueritten Med Land Classic Trekantede Hoejbede

Margueritten – Land Classic

Højbede - Margueritten

Land Classic Margueritten er en af de mest karakteristiske modeller fra Land Højbede. Den består af seks spidse trekantede højbede med målene 40 x 60 x 60 cm.

 • Højden på Land Classic plantekasserne er 25 cm.
 • Højbedene fåes i galvaniseret og råjern (rust).
 • En stor marksten eller lignende placeret i centrum af margueritten, sætter prikken over i’et på dette karakteristiske højbed.

 

Højbedesæt Margueritten, rust / galvaniseret

Margueritten – Land Classic

Land Classic Margueritten er en af de mest karakteristiske blomsterkasser fra Land Højbede. Den ligner i sig selv en fin, stiliseret blomst. Fyld den med forskellige sommerblomster, og du har… en blomst med blomster. Hvis Land Classic modellens linjer rigtig skal komme til deres ret, er det en god ide at vælge forholdsvis lave planter, som ikke hænger så meget ud over plantekassernes sider. I midten kan anbringes en lille plante, en sten eller en haveskulptur (disse følger ikke med modellen).

De seks trekantede bede har målene 40 x 60 x 60, og en højde på 25 cm. Margueritten fås i galvaniseret eller råjern, som efter lidt tid ude får en flot rusten patina.

 • Du skal bruge følgende til Land Classic Margueritten

  Højde: 25 cm

  6 x enkelte sider i 40 x 25 cm - varenr. LHCRS40

  12 x enkelte sider 60 x 25 cm - Varenr. LHCRS60

  køb dem her

 • Du skal bruge følgende til Land Classic Margueritten

  Højde: 25 cm

  6 x enkelte sider i 40 x 25 cm - varenr. LHCGS40

  12 x enkelte sider 60 x 25 cm - Varenr. LHCGS60

  Køb dem her

Plantexweedmax 900X900 3
Plantex Premium

Nem vedligeholdelse og ingen kemikalier i haven med Plantex Premium Weedmax havedug til blomsterbede, gangarealer og stensætninger

Plantex Gold 900X900 9
Plantex Gold

Plantex Gold ukrudtsdugen tilbyder den optimale løsning uden afdækning, og forhindrer samtidig erosion forårsaget af regn.

Bioweedstop Ukrudtsdug 900X900px 1
BioWeedStop

Ukrudtsdugen er 100 % komposterbar, og BioWeedStop-dugen beskytter effektivt mod ukrudt og erosion på stejle skråninger og i plantebede

Covermax
CoverMax fiberdug

Fiberdugen er ideel til udlægning på skråninger, i jordbær- eller grønsagsbede, hvor planterne ligger direkte på jorden, da fiberdugen lader vand og gødning passere.

Plantatex
Plantatex fiberdug

Ukrudtsdugen er 100 % komposterbar, og BioWeedStop-dugen beskytter effektivt mod ukrudt og erosion på stejle skråninger og i plantebede

Stålspyd
Plantex Stålspyd

Plantex stålspyd anvendes til fastgørelse af ukrudtsduge i din have. Med Plantex stålspyd sikrer du nem, hurtig og effektiv fastgørelse af din ukrudtsdug

Brug for hjælp? Vi sidder klar i kundeservice.