Bålfade

Bålfade

Bålfade og grill

Bålfad med grill

Hvem elsker ikke at samles omkring åben ild? Vi har fået mange forespørgsler på et bålfad, som kunne passe sammen med vores populære plantekasser og give endnu flere muligheder for at indrette uderummet med hyggelige opholdssteder. Men når man har tændt op, hvorfor så ikke også bruge gløderne til at grille over? Vi har derfor udviklet et bålfad med grill! Brug bålfadet uden grillrist og stegeplade, hvis du bare vil nyde et traditionelt bål, eller læg grillrist og/eller stegeplade på og slå dig løs med alle grillfavoritterne.

Byg skønne miljøer med bålfad, bænke og afskærmende grønt

Vores Land Fire bålfad med grill består af en bålindsats, som hviler ovenpå en ramme, der svarer fuldstændigt til vores Land Modern plantekasser i Cortenstål. Dermed passer bålfadet perfekt ind i Land Modern designet, og det gør det let at kombinere med plantekasser, og med vores populære bænkesæder, og skabe hyggelige havemiljøer med grøn afskærmning og siddepladser omkring bålet.

Sæt hjul under bålfad og grill for fleksibel indretning

Ligesom vores Land Modern plantekasser fås med hjul, kan du naturligvis også få vores Land Fire bålfad og grill med hjul og gøre dit bålsted mobilt! Du behøver altså ikke at etablere et permanent bålsted et bestemt sted i haven, men kan rulle bålfadet rundt efter behov. Du kan for eksempel flytte bålfadet alt efter vindretningen eller for at udnytte aftensolen, og du kan bruge det som grill på terrassen og rulle det væk, når du er færdig med at grille.

Gedigne materialer med minimalt vedligehold

Land Fire bålfadet er ligesom rammen, det hviler på, fremstillet i robust 2 mm Cortenstål, der får en flot rust patina, når det står udendørs. Grillristen er fremstillet i en kraftig trådkvalitet i ubehandlet kulstofstål, og den kraftige 6 mm tykke stegeplade er ligeledes fremstillet i ubehandlet kulstofstål. Både grillrist og stegeplade renses grundigt af og smøres med madolie før brug. Efter afkøling renses de igen grundigt af, smøres med madolie og opbevares tørt, indtil næste gang de skal bruges. Herudover kræver bålfad og grilltilbehør ingen særlig vedligeholdelse.

Brug for hjælp? Vi sidder klar i kundeservice.