Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Mere grønt og natur i byggeriet

Den danske byggebranche har travlt. Byggebranchen har alene de sidste fire år knap fordoblet omsætningen i nybyggeri. Men ikke kun glas og beton skyder op på landets byggepladser, også det grønne islæt gør sit indtog – heldigvis. Når byggerier skal sikre deres tilladelser, er det i stigende grad blevet en vigtig pointe, at der er tegnet buske og grønne områder ind i ansøgningen.

Det mærker vi også hos Land. Vi har snakket med Christian Reinholdt Jørgensen, projektleder i entreprenørvirksomheden Torntoft & Mortensen, som har brugt nogle af vores plantekummer og bænke i et byggeri af blandt andet lejligheder og en dagligvarebutik på vegne af andelsboligforeningen Odinsgaard i Horsens.

I forhold til bygherrer og slutbrugere men i særdeleshed også overfor kommunen, er formål, arkitektur og materialevalg i samspil med de omkringliggende bygninger og områder en meget væsentlig faktor for et byggeris succes. Jeg oplever, at jo mere natur, uderum og grønt miljø, der er tænkt ind i planen, des større mulighed har et byggeri for at blive accepteret og undgå at blive sat i bås med tidligere tiders massive betonbyggerier.

Land Modern plantekummer og bænke fra danske Land Højbede er en overskuelig måde at skabe grønt miljø mellem bygningerne

Overskuelighed og mobilitet i byhaver

Entreprenøren ved Odinsgaard-byggeriet har for at sikre sig et overskueligt og funktionelt grønt liv midt i byen valgt at bruge vores robuste, modulopbyggede Land Modern plantekummer og bænke. Ønsket var på den begrænsede plads mellem bygningerne at skabe natur i øjenhøjde, som kræver minimalt vedligehold.

Ved byggeri tages udsmykning og grønne områder ofte med helt fra start i overvejelserne, men når byggerier er
flere år undervejs fra koncepttegning til mørtlen er størknet, kan ønsker og visioner have ændret sig.

“Det er ikke uhørt, at når byggeriet står færdigt, og de åbne områder skal tages i brug, kan ønskerne fra enten bygherren eller slutbrugerne have ændret sig. I disse tilfælde er det en stor fordel, at højbede og kummer faktisk bare kan rykkes rundt, så man opnår den ønskede opsætning,” siger Christian Reinholdt Jørgensen.

Land Modern bænksæt med indbygget grønt fra Land Højbede ved nybyggeri i Horsens by

Vi giver altid gerne tilbud på fleksible og robuste løsninger til grønne miljøer i byen – hvad enten det er til byggeprojekter, restauranter eller boligforeninger, som vil give fællesarealerne nyt liv. Send os en mail på info@landhave.dk.

Skriv en kommentar