Om Land

Land Højbede havde sin debut på messen Formland i Herning. Her blev højbedene tildelt prisen for ide og design. De seneste år er vi kommet med nye produkter hvert år, som passer til vores højbede: sneglehegn til beskyttelse mod de ødelæggende dræbersnegle, mobile højbede til terrassen, byg selv krukker og smalle altankasser, der også er oplagte til altanen.

90% af vores produkter bliver fremstillet i Danmark. Det giver god kvalitet, kort afstand til vores leverandører og dermed hurtig levering til vores kunder.

Land Højbede er modulopbyggede sider, der kan sammensættes på utallige måder til plantekummer, plantekasser, højbede, krukker og altankasser. Et patenteret samlegreb gør det muligt at opbygge alle tænkelige plantekasser med ganske få elementer.

Ideen bag Land Højbede opstod en sommerdag, da Thule Jessen gik i sin have for at skabe højbede af jernprofiler. “Ideen slog ned i mig som et lyn, og jeg gik straks i gang med at føre den ud i livet”, fortæller Thule Jessen. Han søgte en løsning, der skulle være både dekorativ, nem og fleksibel at arbejde med.

thule, marie og søren foran lands lagerbygning på amager
Lands lagerlokaler på Amager i vintervejr. Planen er at anlægge demonstrationshave foran bygningen (den er der!).