Plantetårn i pyramideform

En planterække på 12 m. kan laves på lidt over 1 m², ved at sætte højbede i forskellige størrelser oven på hinanden. Plantetårnet kan anbringes midt på græsplænen, på terrassen eller på en plet i haven, der savner en central planteskulptur.

En pyramide af planter som højbed er perfekt til skjul
Med en plantekasse kan du dyrke en større køkkenhave på en meget lille plads. De fleste planter stortrives i plantekasserne, hvor jorden hurtigere bliver varmet op af solen end i et traditionelt bed.

Det er helt op til dig, hvad du har lyst til at så eller plante.

  • Du kan vælge at sætte jordbærplanter hele vejen rundt i hver etage.
  • Du kan sætte persille i én række, purløg i næste, timian, merian, kørvel, salvie o.s.v. Nogle af krydderurterne skal på et tidspunkt klippes ned for ikke at blive for dominerende.
  • Du kan også kombinere din egen blomstersymfoni i 4 etager.
  • Der kan sættes en podieplade fra Land Højbede på toppen af pyramiden, hvor en lille skulptur eller noget sjovt kan anbringes.

en pyramide af plantekasser fra Land med rusten overflade
Den opretstående konstruktion gør, at du slipper for at ligge på alle fire, når planterne skal passes. Det vedligeholdelsesfrie plantetårn kan opsættes på få minutter. Vendes spidserne mod nord – syd, får alle planterne optimalt sollys hele dagen. Se de 2 modeller under højbedesæt.