Handelsbetingelser, LandHave.dk

Herunder har vi beskrevet de servicerelaterede informationer, der er nødvendige for at handle med os.

Bestilling

Din handel indgås med:

Land Højbede ApS
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup

CVR 38746170

Telefon +45 2363 6172
info@landhave.dk

Levering & Fragt

Leveringstiden er normalt indenfor 1-5 dage, fra du har sendt din bestilling, til du får den med fragtmanden (med forbehold for ferieperioder og lignende). Varerne sendes med Danske Fragtmænd, hvorfor det er vigtigt at angive, hvor fragtmanden på dit eget ansvar må stille pakken. Nogen varer kan dog være udsolgte. Hvis du vil være sikker, så kontakt os.

Leveringsprisen beregnes efter ordrens totale beløb inklusive moms:

0 – 1499: 99 kr.
Over 1500: Gratis!

Norge, Sverige & Tyskland

Til Norge benyt hjemmesiden LandHage.no, i Sverige kan man gå på LandGarden.se, og i Tyskland skal denne side benyttes LandHochbeet.de.

Returnering og fortrydelse

Du har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen. Fortrydelsesretten gælder dog ikke Land Custom plantekasser på specialmål, der produceres på bestilling. Efter at have givet os besked om fortrydelsen har du 14 dage til at returnere varen. Ved returnering af en vare skal den være ubrugt og i væsentligt samme stand som ved modtagelsen. Vi dækker ikke dine omkostninger til returnering af varen. Svar på din ordre-email eller skriv til os på info@landhave.dk, hvis du ønsker at returnere.

Regler om e-handel

Land yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler). Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Ellers mister du som køber din ret til at påberåbe sig manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Kvitteringen skal fremvises til Land Have i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Land I/S kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger dansk lovgivning. Læs mere om forbrugeraftaleloven og regler for e-handel på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Klagemuligheder i Danmark og Europa

Du kan klage over en vare du har købt hos os til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby – se mere på www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen oprettes vha. ODR-systemet – husk at bruge vores e-mailadresse info@landhave.dk som reference.

Betaling på nettet

Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort, eDankort samt de udenlandske VISA- og Mastercard m.m. Vil du gerne betale via din netbank anfør det venligst i kommentarfeltet.

Når du betaler med kort hæver vi beløbet, når vi sender dine varer. Du modtager kvittering for betalingen når din bestilling er gennemført. Du kan føle dig helt sikker når du benytter dit kreditkort hos Land Have da vi har indgået en indløsningsaftale med PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer). Desuden gør vi brug af den PCI-godkendte betalingsgateway Quickpay.

Når du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre sker overførslen af disse tal krypteret. Dine kreditkortoplysninger formidles kun på PBS’ egen sikre krypterede SSL-server. Den sikrer, at de fortrolige oplysninger, der transporteres via nettet, ikke kan opsnappes.

Vi gemmer IKKE oplysninger om dit kreditkort eller lignende. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at ekspedere din bestilling – det vil sige navn, adresse, telefonnummer, e-mail og hvilke varer, du har købt. Vi benytter cookies til at gemme din indkøbskurv og til analyseværktøjer, som f.eks. Google Analytics, til at forbedre vores layout og indhold og målrette vores annoncering – se også vores persondatapolitik.

Vi videregiver ikke de personlige informationer, du opgiver til os, til uvedkommende. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.

Rabatordning

En rabatordning kan desværre ikke kombineres med andre ordninger. Altså kan der kun gøres brug af en rabat per ordre.