Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Vind et Land højbed på hjul!

I dag på bloggen : Vind et Land højbed på hjul! Vi har nemlig noget at fejre!

Vind et højbed på hjul fra Land
Du kan vinde dette flotte højbed på hjul fra Land. Det kommer i enten galvaniseret jern eller råjern, som ruster.

 

Som nogle måske har bemærket, har vores blog fået et nyt og frisk layout. På Land har vi nemlig fået et nyt medlem. Vores nye Skribent Lotte Denckert – som fremover vil lave inspirerende indlæg her på siden. Lotte er 24 år gammel og en haveglad kolonihaveejer, som de sidste par år har drevet bloggen Selvforsyningibyen.com. Lotte er nu klar til at fylde bloggen her med masser af inspiration til brugen af højbed i haven, på altanen eller terrassen.

Vi har valgt at fejre vores nye medlem af Land, med en konkurrence, hvor du kan vinde et af vores højbede på hjul. Højbedet måler 40*40 cm og kommer i enten galvaniseret jern eller råjern som ruster. Alt du skal gøre er at kommentere herunder hvad du vil plante i din plantekasse hvis du vinder, husk at oplyse både navn, efternavn og email (din email bliver ikke synlig her på siden) så vi kan kontakte dig hvis du vinder.

Hvis du vil øge dine chancer for at vinde et højbed, kan du tage et kig ovre på vores Instagram eller Facebook hvor du også kan deltage i konkurrencen.

Kommer du fra Norge eller Sverige kan du også deltage! Vi udtrækker i alt 2 vindere som bliver offentliggjort den 31/8-16!

Vi glæder os til at dele inspiration og ideer med jer i fremover.