Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Skab et levende foderbræt – i højbedet

Fuglene skal også mærke, at det er jul. Og du kan hurtigt lave en personlig julegave til dem. Det er både hyggeligere og mere dekorativt end de gængse fuglekugler. 

Land Modern plantekasser i corten omgivet af vinterpyntede krukker
Kogler er smuk og enkel vinterpynt, og så er både spætter og egern glade for frøene inden i koglerne.

Pynt uderummet med spiselige hjerter og guirlander 

Tag en kurv under armen, næste gang du går tur ved skov og strand. Det er nemlig nu, du skal plukke hybenbær. Og gerne så mange forskellige, som muligt – det er ikke kun hybenbuske, der sætter bær – også æblerose, hunderose og klitrose sætter flotte røde og orange bær. Træk så bærrene på en tynd ståltråd, og form hjerter og ringe, som kan sættes samme til en guirlande. Mix gerne med paradisæbler og rønnebær, og hæng på rækværk eller espalier – det er god smag og julestemning for både store og små. 

Land Modern Slim plantekasse med espalier i cortenstål der ruster flot
Har du et espalier eller gelænder, er det nemt at hænge dine fuglekugler eller spiselige guirlander op, til glæde for småfuglene og dig selv.

Lad stokken stå

Solsikker. Det er noget, vi normalt forbinder med højsommer. Og solsikkefrø er noget, vi køber til fuglene om vinteren i byggemarkedet. Men hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk? Har du endnu ikke fået ryddet helt op i haven til vinteren så lad endelig sommerens afblomstrede solsikker stå. Hele vinteren vil fulgene flokkes om frøene på din terrasse eller altan. Det er ét stort tagselvbord!

Støb dine egne fuglekugler

Det er også nemt at lave sine egne fuglegourmetkugler. Opskriften kan du hente her!

Land Modern plantekasser i størrelsen 80x240 cm hos arstidensbasta. Sommerens blomster er visnet hen, og der er i stedet pyntet op med vintergrønt og grene
Pynt vinterhaven op med gran og flotte grene, der beskytter bede og krukker mod frosten og giver ly til havens smådyr. Lærkegrene er flotte som kontrast til det grønne gran, og så giver koglerne et lille ekstra forråd til dyrene.

Den nemme løsning kan også gøre det

Hvis det er småt med det kreative overskud, så kan de fabriksfremstillede fuglekugler også sagtens slå til. Med et espalier kan du hurtigt anrette et foderbræt, der er en fuglekonge værdigt. Hæng fuglekuglerne lidt forskudt og stik evt. grangrene og kogler ind hist og her. Det ser hyggeligt ud, og fuglene kan nemt sætte sig godt til rette. Rigtig glædelig jul til dig og havens småfugle!

Land Classic plantekasse med espalier og skjulte fødder i rust fra Land Højbede
Vi har flere forskellige modeller med espalier
Land Modern plantekasse med espalier og hjul i rust fra Land Højbede
.
Land Classic plantekasse med hjul og espalier i galvaniseret jern

Skriv en kommentar