Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Så er der sået igen.

Så slap tålmodigheden op med kinakålen som gik i blomst af uvisse årsager – de er nu taget op af højbedene og vakte stor glæde i kaninburene.

Globus nyder de mislykkede kinakål.

Nu havde jeg så to ledige trekanter i stjernen og det skulle jo gerne udnyttes så vi kan få grønsager så længe som muligt. Helt tilfældigt faldt jeg over et nyhedsbrev fra et frøfirma, som reklamerede for frø som skulle i jorden her i august måned. Desuden var det grønsager som godt kunne klare sig vinteren over, hvis det vel at mærke bliver en mild vinter. Så jeg bestilte flere ting til at så her i sensommeren. Mit valg faldt på:

  • Spinat – den new zealandske som skulle kunne høstes et godt stykke ind i vinteren og man kunne evt. dække med fiberdug hvis der blev hård frost.
  • Pak Choi – som er en form for salat som kan bruges i wokretter men også de første spæde blade kan spises rå. Desuden kan den overvintre på samme vilkår som spinaten ovenfor.

Jeg faldt over flere frø som jeg ikke kunne leve uden, men mere om dem i et andet indlæg. Jeg går med planer om at etablere et krydderurtebed og det er til det jeg har fundet frø.

I en anden trekant har jeg sået de sidste rester af radisefrøene – de kan nemlig godt nå at komme op inden efteråret kommer. Og det er jo lækkert at hente sine egne grønsager i haven ikke ?

 

 

Så er der sået nye grønsager til resten af sæsonen.

Skriv en kommentar