Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Yoko Onos ønsketræ i et højbed fra Land

Henover sommeren har du i Kunsthal Charlottenborg kunne opleve et højbed fra Land som en del af udstillingen. Den Japanskfødte Amerikanske kunstner Yoko Ono, har udstillet et ønsketræ, som en del af en større interaktiv kunstudstilling med titlen ”Take me (I’m Yours). Udstillingen havde til formål at lade publikum interagerer med kunstværkerne.

Yoko Onos bidrag til udstillingen var et ønsketræ. Inspirationen har hun fra Japanske templer, hvor der ofte står træer dækket med små stykker papir som er snoet om grenene. De små lapper papir ligner på afstand små blomster. Hvis man piller dem af og åbner dem, kan man se at de mange besøgende har skrevet deres ønsker og hængt dem på træet.

I Kunsthal Charlottenborg havde Yoko Ono opstillet et ønsketræ, som gæsterne kunne skrive deres ønsker på, og hænge dem på træet.

img_20160611_120759014

Hvis du selv kunne tænke dig at have et træ i et højbed, så er der mange forskellige små træer som egner sig til formålet. Det kunne være et dværgfrugttræ, en hyld, en opstammet frugtbusk, en opstammet buksbom eller en dværgmispel.

2-gange-dobbelte-hoejbede-stablet-kvadratiske-i-jern-600x600