Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Nyt liv til højbedene på terrassen

På terrassen har jeg to højbede. Det ene står i et hjørne meget tæt på køkkenet. Planen er at det med tiden skal blive højbedet hvor vi henter friske urter til brug i køkkenet. Lige nu er der persille, purløg, estragon og citron timian. Da der var ekstra plads i højbedet satte jeg øverst nogle pelargonier som trængte til at komme ud fra drivhuset.

Dem har jeg fjernet idag og sat i drivhuset. Det er snart tiden hvor pelargonierne bliver sat i potter og i vinterhi. Jeg har nu læst flere steder at det er nu man sætter hvidløg. Så det vil jeg prøve. Har læst at man kan godt bruge hvidløg købt i det lokale supermarked. Man skal bare vide at det kan være der ikke kommer det store udbytte. Jeg har taget chancen og brugt hvidløg fra den lokale købmand.

Jorden er blevet renset for ukrudt og rester fra pelargonierne. Jeg skilte fedene fra hinanden og satte dem et godt stykke ned i bedet. Bagefter blev de dækket med jord. Jeg har valgt at sætte pinde til at markere hvor jeg har sat hvidløgene. Efterhånden kender jeg mig selv så godt at jeg godt ved at til foråret kan jeg ikke helt huske “hvor var det nu lige hvidløgene var sat til..”Så for at undgå at de bliver rodet rundt i jorden. Imens jeg satte hvidløg regnede det en del, men for at være sikker på at fedene bliver vandet gav jeg dem lige en kande vand oveni.

Så er der sat hvidløg. Bliver spændende hvad der kommer ud af det.

Et andet sted på terrassen udenfor terrassen i forlængelse af vores overdækkede terrassen står højbedet rhomben, som vi kalder denne form. Her har jeg isbegonia i hvid og rød samt trompet blomster. Jeg har valgt at have trompetblomsterne ude lidt endnu men det varer nok ikke længe før de skal ind. Endnu har der ikke været frost her selvom det har været tæt på. Indimellem planterne har jeg placeret forskellige græskar til pynt. Græskarrene er fra mine græskar som har stået rundt om på Lindelyst. Der er også placeret 2 kerakmik græskar hoveder så der kan blive tændt lys om aftenen. Vi er jo en børnefamilie og halloween er jo rundt om hjørnet så vi er så småt ved at pynte op rundt omkring udenfor.

Så er der pyntet op til Halloween.

En kommentar til “Nyt liv til højbedene på terrassen”

  1. Pingback: Højbed igen-igen | Bonderøvs News

Skriv en kommentar