Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Grønsager på trods af frost og kulde i højbedet

På trods af kulde og frost er der stadig friske grønsager at hente i højbedet stjernen. Det er første år at jeg kan hente grønsager i november måned. Det var tilfældigt at jeg stødte på grønsagerne som kan tåle mere kulde end andre. Jeg abonnerer på nyhedsbreve fra de forskellige frøfirmaer både store og små. De sjoveste er nyhedsbrevene fra de mindre private firmaer, hvor det er frønørder som har gjort deres hobby til deres levevej. Her er der mange fif at hente og spændende grønsager. Som regel er der ogå anvisninger på hvad man kan bruge de forskellige grønsager til.

Jeg har brugt Pak Choi meget her i løbet af efteråret og den smager stadig godt på trods af frost og regn har præget vejret. Den står flot og grøn imens naboen den New Zealandske spinat er klasket helt sammen efter den første natte frost. Jeg nåede desværre ikke at få lidt plastic hen over spinaten. Det kunne have været sjovt at se hvordan den klarede sig hen ift. pak choi.

Pak ChoiHøjbedet yder stadig planterne en bedre beskyttelse mod frosten da rødderne er hævet fra jorden. Så skal have fat i flere grønsager  til  næste år som kan være i højbedet om vinteren og klare sig derude også.

Det er dejligt at kunne gå ud og hente grønt i sin køkkenhave når kalenderen skriver november måned og vi nærmer os slutningen af året.

 

 

En kommentar til “Grønsager på trods af frost og kulde i højbedet”

  1. Pingback: Landplanter | Et nyt haveår fyldt med planer og frø.

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.