Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Frås i forår

Det ser ud til, at foråret kommer tidligt i år. Selvom der stadigvæk er risiko for let nattefrost, har temperaturen steget sig op over 5 grader om dagen, og udenfor er naturen for alvor kommet i forårshumør. Fuglene kvidrer højlydt, og overalt titter erantis, vintergækker frem, og spirer af forårsløg dukker op af jorden.

For haveelskere kribler det i fingerene for at komme ud og i gang – og det kan kun gå for langsomt med at etablere nye bede, plante stauder og sætte fut i køkkenhaven!
Men vi er kun i marts og kan risikere, at vinteren vender tilbage med frost og sne, derfor er det vigtigt at tage den lidt med ro og tyvstarte med farvestrålende forårsbebudere, der kan tåle kulden.

Forårsplanterne er helt ideelle at bruge i haven netop nu. Planteskoler og blomsterbutikker bugner af stedmoder, primula, tarzetter, hyacinter, vibeæg og meget mere. Disse planter er ”kodet” til at modstå vintervejret og tåler alle sammen relativt kolde temperaturer – skulle det blive frost, kan de enten rykkes ind under halvtag eller dækkes med gran, blade eller fiberdug.

Køb stort ind af forårsplanter og sæt dem i krukker, potter eller et mobilt højbed i nærheden af terrasse- og hoveddøren, i kiggeafstand fra vinduerne. Plant f.eks. tre krukker eller mobile højbede til med stedmoderplanter i hver sin farve – det ser supersmukt og frodigt ud. Du kan også bruge de milde dage til at etablere helt nye (høj)bede, som i første omgang fyldes med løgplanter. Senere på sæsonen kan du plante bedene til med stauder og stedesegrønt, så der er blomster-nydelse året rundt.

Så frås i foråret og fyld krukker, bede og plantekasser med blomster og løg – det forkorter vinteren og havesæsonen rykker hurtigere tættere på!

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.