Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Fire lag med jordbær, tak!

Jordbærfeberen har ramt landet

Vi kan bare ikke få nok af de røde, søde lækkerbidskener. Faktisk elsker vi danskere jordbær helt op til skyerne, om med højbedepyramiderne fra Land Have kan du nu lade dine jordbærbede stige dig til hovedet – bogstaveligt talt. 

jordbær

Jordbær er dekorative i sig selv, men med højbedepyramiderne fra Land Have kan du give planterne helt nye, skulpturelle dimensioner. Ud over at få pyntelige fordele, vil du også spare på lugekræfterne og samtidig skåne ryggen. Et højbed kræver nemlig er langt mindre lugearbejde end konventionelt anlagte bede, og med øverste etage helt oppe i en meters højde er det slut med både at sig eller kravle rundt på knæ. Jordbærplanter yder som bekendt mest på andet år, og derfor kan pyramiderne også fungere som planteskole for nye skud, så hver etage kan give størst udbytte på skift.

Derudover giver højbedepyramiderne dig mulighed for at få mere glæde af havens samlede kvadratmeter. Pyramiderne fylder nemlig kun lidt over en meter i omkreds, men rummer til gengæld, hvad der svarer til en planterække på hele 12 meter! De fire plantekasser fås i galvaniseret jern og råjern (rust) og måler henholdsvis 120 x 120, 80 x 80, 60 x 60 og 40 x 40 cm. Den samlede pris for pyramiden starter ved 1649,00 kr.

Snegle må ikke smage

Desværre er det ikke kun vi mennesker, der gerne labber de læskende bær i os. Dræbersneglene sidder også gerne med til bords – ikke som indbudte gæster, men som enhver haveejers store skræk. Land Have har dog en løsning, som sikrer effektivt mod dræbersneglenes ødelæggelser: Sneglehegn! Sneglehegnet består af kanter i en 45 graders-vinkel, som monteres på den nederste plantekasse. Vinklen gør, at sneglene ikke kan krybe op i højbedet. Fås i galvaniseret jern og råjern (rust) til priser fra 749,oo kr.

Fuldend med populær podieplade

Jordbærpyramiderne er smukke i sig selv, men udtrykket kan blive endnu smukkere med din yndlingsskulptur, en krukke, et fuglebad eller måske en lygte stillet på øverste niveau. Som toppen på kransekagen tilbyder Land Have en podieplade, der passer til målene på øverste plantekasse, nemlig 40 x 40 cm.

Har du andre højbede rundt omkring i haven i samme mål, kan du også bruge podiepladen som siddeplads. Det giver ekstra god stemning i fx krydderurtehaven, og du får mulighed for at tage en velduftende pause midt i alle herlighederne. Podiepladerne er fremstillet af 15 mm massiv sort plastik og koster 179,00 kr.

Skriv en kommentar