Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

En græskar plante som tog overhånd.

Jeg har i flere år haft græskar planter men aldrig har jeg formået at dyrke så stor en plante som den i år.

Den har stået i øverste bed i stjernen og vokset ligeså stille og roligt  til den kæmpe plante den er idag. Det er heldigt at en græskar plante har sin storhedstid, hvor andre planter er på nedad. Planterne som har stået i næste række i højbedet har ikke haft de optimale vækstbetingelser under græskarplantens efterhånden kæmpe mæssige blade og stængler.

Græskar planterne i starten af sæsonen. Her var jeg ikke helt klar over hvilken plante det var. Alle planter i højbedet har gode vækstbetingelser.

Efterhånden som planterne voksede til kunne jeg begynde at ane de små begyndende græskar. Det har nemlig vist sig at det er pyntegræskar som jeg har fået plantet i stjernens øverste bed. Selve græskarrene er også blevet rimelig store og vokser med fuld kraft derud af.

Planten har sat mange af disse græskar og de er rimelig store ift. hvor mange der er på planten.

I løbet af sommeren har selve planten rigtig fået fat og vokset ud over plantekassen. Den når langt ud på græsset. Samtidig med vokser de små græskar sig til store flotte hvide pynte græskar.

Vi tror en af grundene til, at de to planter er blevet så store, er at planterne har fået meget mere varme til rødderne end de andre græskarplanter i min have. Så det vil jeg huske til næste år når der skal sættes græskar.

Den ene græskar plante som “rager” helt ud på græsplænen.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.