Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Anderledes højbede med mange variationer

Vores højbede kan laves i et utal af variationer. Kun fantasien sætter en stopper for udfoldelserne. Med vores 5 forskellige moduler i 25, 40, 60 80 og 120 cm. er der næsten ingen grænse for den form man kan skabe i sin have.

Et billede af et stort sekskantet med flotte blomster i. Den er placeret i midten af haven.
Et billede af et stort sekskantet med flotte blomster i. Den er placeret i midten af haven.

Kvadrater og aflange højbede er klassiske former, som man aldrig bliver træt af. Store aflange højbede er som skabt til dyrkning af mange forskellige grøntsager. Grøntsager kan plantes tæt i den porøse jord og man kan starte tidligt, da jorden bliver hurtigere varmt i foråret. Kvadrater i en gruppe giver et smukt syn med de forskellige krydderurter, grøntsager eller blomster. Planterne kommer til deres ret, hvis de har egen plantekasse.

Sekskantet blomsterkasser anbragt omkring to eksisterende træer.
Sekskantet blomsterkasser anbragt omkring to eksisterende træer.

 

Men det kan vel blive for arkitektonisk stilrent? For lige og retvinklet. Et prik over i’et eller noget der skiller sig ud. Her kan et sekskantet højbed med forskellige længder i en passende størrelse komme til sin ret. Eller en pyramide med 3 eller 4 forskellige størrelse ovenpå hinanden et centralt sted i haven. Her er vist 2 forskellige sekskanter med spidse ender. Begge billeder er taget hos havenørder, der har meget forskellige haver. Den ene have har granitskæver med et utal af forskellige højbedekombinationer med forskellige planter i. Hun kunne fortælle mig, hvorfor lige den plante passede i et trekantet højbed. Den anden har anbragt det sekskantede højbed omkring 2 træer, samt gravet højbedet lidt ned i jorden.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.