Prisbelønnet design

Dansk produceret

Leveringstid 1-5 dage

Gratis levering over 1500 kr

Besøg os / afhent på Amager

Lav en indendørs kaktushave!

Kaktusser og sukkulenter er nogle af de nemmeste planter af have i hjemmet. De kræver et absolut minimum af pleje, og det er nok derfor de er blevet så populære. I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at passe og pleje sine planter, og hvis man stadig gerne vil have noget grønt i hjemmet så er disse planter et godt valg.

Pasning af kaktusser og sukkulenter

Lys, lys og atter lys. Kaktusser og sukkulenter er ørken planter, de elsker solskin. De skal derfor stå så lyst som muligt for at trives rigtig godt. De vil gerne stå i vindueskarmen, men generelt bare i et godt lyst rum, så er de glade.

Kaktusser og sukkulenter kræver ikke meget vand, det er noget af det gode ved dem! Fra marts til november skal du give dine kaktusser og sukkulenter lidt vand cirka hver anden uge. Fra november til marts vil mange kaktusser gå i vinterdvale, her har de godt af at stå i helt tør jord, vand dem en smule max én gang om måneden.

Overvanding er kaktussens værste fjende! Så hellere for lidt end for meget.

Lav din egen kaktushave i et højbed

Her får du en trin for trin vejledning i hvordan du laver en kaktushave i et af vores højbede.

  1. Vælg et højbed der passer til den størrelse du vil have. Det kan være kvadratisk eller aflangt. Det er en god idé at vælge et på hjul så det kan flyttes rundt når der skal gøres rent osv.
  2. Beklæd indersiden med bassinfolie eller andet vandtæt materiale. Eller vælg et af vores højbede med selvvandingsindsats.
  3. Fyld bedet med lige dele jord og sand/grus. Du kan lægge det i lag eller bare blande det sammen.
  4. Plant de kaktusser og succulenter du ønsker at have i din kaktushave
  5. Vand planterne
  6. Læg evt. granit eller andre pyntesten på toppen hvis du ønsker
  7. Nyd synet af din nye smukke kaktushave!

 

 

 

Skriv en kommentar