Om Land Højbede

Land Højbede har i 2015 12 års fødselsdag. I februar 2003 viste vi for første gang vores højbede på Formland Messen, hvor vi fik den eftertragtede Formland Pris for et nyt og innovativt produkt. Man havde ikke før set et højbed i jern, som kunne samles uden brug af værktøj og laves i mange forskellige former. Højbedene er vedligeholdelsesfri og giftfri. Siderne kan samles til det klassiske kvadrathøjbed, til trekantede højbede, sekskantede plantekasser og aflange firkantede plantekummer.

Land Højbede ideen

Land er modulopbyggede sider, der kan sammensættes på utallige måder til plantekummer, plantekasser, højbede, krukker og altankasser. Et patenteret samlegreb gør det muligt at opbygge alle tænkelige plantekasser med ganske få elementer.

Ideen bag Land Højbede opstod en sommerdag, da Thule Jessen gik i sin have for at skabe højbede af jernprofiler. “Ideen slog ned i mig som et lyn, og jeg gik straks i gang med at føre den ud i livet”, fortæller Thule Jessen. Han søgte en løsning, der skulle være både dekorativ, nem og fleksibel at arbejde med.

Historien

Virksomheden har gennem de første 12 år haft sit daglige virke på det Gamle Mejeri i Langkær 5 kilometer uden for Brande. Brande ligger i hjertet af den jyske hede, hvor de gamle uldjyder spandt garn og solgte tekstiler til hele Europa. Efter en stor brand i 1970 blev mejeriet ommoderniseret med plads til atelier og værksted til prototypefremstilling af nye haveprodukter. De senere år er sønnen Søren blevet en del af virksomheden. Søren bidrager med informationsteknologi og produktkonfiguration samt design af hjemmeside og varelayout. Fra marts 2015 er virksomheden så flyttet fra den jyske højderyg til det flade Amager, hvor vi glæder os til at byde nye og gamle kunder velkommen.

Land Højbede havde sin debut på gavemessen Formland i Herning. Her blev højbedene tildelt Formland prisen for ide og design.

formlandprisen

Menneskene bag Land

Thule Jessen

Fabrikant og designer i Land med 30 års erfaring fra den jyske hede.

Søren Sohl

Digital igangsætter hos Land med 20 års kendskab til informationssystemer.

 

 

 

Showroom og afhentning i Tårnby

Du er velkommen til at se og hente højbede samt andre produkter hos os. Ring eller skriv en besked til Søren på 2363 6172 for at lave en aftale – også i weekenderne.

Præstefælledvej 16, 2770 Kastrup
Tag frakørsel Tårnby på E20 og drej mod Dragør. Sving til højre i de to næste lyskryds. Vi ligger på venstre hånd ved en stor parkeringsplads.

 


Porten i midten
Vores kontor og lager ligger til venstre for trappen, så gå ind af hovedindgangen, hvis porten i midten af bygningen ikke er åben.

 

Land Højbede på Præstefælledvej 16, 2770 Kastrup

Et svar til Om Land Højbede

 1. Bente Tholstrup 15. juli 2015 at 15:07 #

  Hej Søren,
  Jeg har brug for et sneglesikret højbed og har nok brug for lidt hjælp til at finde ud af hvilke dele jeg skal bestille, for at få præcis det, jeg skal bruge til str. 80 x 120 cm (germe 48 cm i højden eller deromkring). Er det muligt at lave en aftale med dig i weekenden d. 25-26. juli?
  Jeg kan kontaktes på mail eller på mobil 2577 2447.
  På forhånd mange tak.

  De bedste hilsner,
  Bente Tholstrup,
  Slangerup

Skriv et svar