Om Land

Land har i 2014 11 års fødselsdag. I februar 2003 viste vi for første gang vores højbede på Formland Messen, hvor vi fik den eftertragtede Formland Pris for et nyt og innovativt produkt. Man havde ikke før set et højbed i jern, som kunne samles uden brug af værktøj og laves i mange forskellige former. Højbedene er vedligeholdelsesfri og giftfri. Siderne kan samles til det klassiske kvadrat, til trekanter, sekskanter og aflange firkantede plantekummer.

Land ideen

Land er modulopbyggede sider, der kan sammensættes på utallige måder til plantekummer, plantekasser, højbede, krukker og altankasser. Et patenteret samlegreb gør det muligt at opbygge alle tænkelige plantekasser med ganske få elementer.

Ideen bag Land Højbede opstod en sommerdag, da Thule Jessen gik i sin have for at skabe højbede af jernprofiler. “Ideen slog ned i mig som et lyn, og jeg gik straks i gang med at føre den ud i livet”, fortæller Thule Jessen. Han søgte en løsning, der skulle være både dekorativ, nem og fleksibel at arbejde med.

Historien

Virksomheden har sit daglige virke på det Gamle Mejeri i Langkær 5 kilometer uden for Brande. Brande ligger i hjertet af den jyske hede, hvor de gamle uldjyder spandt garn og solgte tekstiler til hele Europa. Efter en stor brand i 1970 blev mejeriet ommoderniseret med plads til atelier og værksted til prototypefremstilling af nye haveprodukter. I dag er sønnen Søren og svigerdatteren Anne blevet en del af virksomheden. De bidrager med informationsteknologi og produktkonfiguration samt design af hjemmeside og varelayout.

Land Højbede havde sin debut på gavemessen Formland i Herning. Her blev højbedene tildelt Formland prisen for ide og design.

formlandprisen

Befolkningen i Land

Thule Jessen

Fabritkant og designer i Land med 30 års erfaring fra den jyske hede.

Søren Sohl

Digital igangsætter hos Land med 20 års kendskab til informationssystemer.

Anne Holst

Sociolog on the side, havenørd fra Vendsyssel og hardcore korrekturlæser på ovennævntes fejl.

 

Showrooms

Vi har to showrooms og haver, der er mulige at besøge: en i Brande og en i København.

Jylland

Ring 4029 5999 for at lave en aftale. Adressen er Langkærvej 8, 7330 Brande.

Sjælland

Ring 2363 6172 for at lave en aftale. Adressen er Kongelundsvej 140, 2300 København Syd.

No comments yet.

Skriv et svar